26.1. 2018

Snídaně GDPR: "Aktuální vývoj a přípravy - obecné nařízení o ochraně osobních údajů "

Snídaně bude věnována aktuálnímu vývoji v přípravách na obecné nařízení o ochraně osobních údajů. Pozornost bude zaměřena zejména na aktuálně vydaná vodítka a metodické pokyny evropských institucí a tuzemského Úřadu pro ochranu osobních údajů a v jejich kontextu předpokládané podobě obecným nařízením nově zaváděných institutů jako jsou pověřenec pro ochranu osobních údajů, oznamování porušení zabezpečení dozorovému úřadu, předběžné posouzení rizik atd.

Jako obvykle pro Vás budeme mít připraven také přehled novinek a aktuální judikatury.

Start 9:00 Felix a spol. advokátní kancelář, U Nikolajky 5, Praha 5   Pro klienty AK Felix vstup ZDARMA. 

 


23. 3. 2018

9:00 -12:00

Ochrana osobních údajů - Aktuální vývoj a přípravy na GDPR - obecné nařízení o ochraně osobních údajů /  Pověřenec pro ochranu osobních údajů 

Úvod semináře bude věnován aktuálnímu vývoji v přípravách na obecné nařízení o ochraně osobních údajů, pozornost bude zaměřena zejména na aktuálně vydaná vodítka a metodické pokyny evropských institucí a tuzemského Úřadu pro ochranu osobních údajů.  Hlavním tématem semináře bude Pověřenec pro ochranu osobních údajů. Následovat bude diskuze, ve které můžete klást konkrétní otázky týkající se problematiky přímo ve Vaší společnosti.

Start 9:00 Felix a spol. advokátní kancelář, U Nikolajky 5, Praha 5.

Cena: 700Kč vč.DPH

Rezervace: info@gdpr-certifikace.cz

Uzávěrka přihlášek 19.3.2018. Kurz se koná při minimálním počtu 8 účastníků. 

 


16.11.2018

9:00 - 12:00

Snídaně s právem: “GDPR půl roku poté a novela zákoníku práce”

Snídaně s právem pro klienty advokátní kanceláře.

Start 9:00 Felix a spol. advokátní kancelář, U Nikolajky 5, Praha 5.

Rezervace: info@gdpr-certifikace.cz

Uzávěrka přihlášek 12.11.2018. Kurz se koná při minimálním počtu 8 účastníků. 


2018

Kurz realizujeme dle poptávky.  

Předávání osobních údajů do třetích zemí ve světle obecného nařízení o ochraně osobních údajů


Cena každého z kurzů je stanovena na 2.200,- Kč bez DPH.